Nieuws

'Hallo agent, mogen wij onze drugs terug?'

Domme vragen bestaan niet, toch? Agenten in Nijmegen-Noord weten wel een voorbeeld. Een paar jongeren kwamen bij de politie klagen dat hun drugs waren afgepakt. © Pixabay
NIJMEGEN - Domme vragen bestaan niet, toch? Agenten in Nijmegen-Noord weten wel een voorbeeld. Een paar jongeren kwamen bij de politie klagen dat hun drugs waren afgepakt.
Agenten stonden in de nacht van vrijdag op zaterdag bij uitgaansgelegenheden in de stad, toen aan het einde van hun dienst twee jongens naar hen toe kwamen.

Drugs afgepakt door portier

Op Facebook schrijft de politie: 'Vooraf verontschuldigden zij zich voor hun stomme actie, want... uh... (de twijfel sloeg toe).' Wat bleek? De drugs van de jongens waren afgepakt door een portier bij een café. En het tweetal mocht niet meer naar binnen. De vraag aan de agenten: 'Mogen wij onze drugs terug?' 
De agenten staan perplex. 'Wacht even. Vraag je nu aan de politie je drugs terug?' 'Ja', antwoordden de jongens. 'We hebben er toch voor betaald?' De conclusie van de agenten: domme vragen bestaan.
De drugs kregen ze uiteraard niet terug. Welke drugs het waren, is niet bekend.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!