Wordt Nick uit Beuningen de knapste man van Nederland?

BEUNINGEN - Nick de Ridder uit Beuningen kan zomaar de knapste man van Nederland worden. De 21-jarige Nick is doorgedrongen tot de finale van Mister International Netherlands 2018. Samen met twaalf andere knappe mannen moet Nick volgende maand strijden om de winst.

'Vanaf mijn 17e ben ik bezig met modellenwerk en ik vond het wel leuk. Ik doe het nu steeds meer en ik heb er wel lol in', zegt Nick. Voor hem is het dan ook een droom om internationaal door te breken en daarom doet hij mee aan deze verkiezing. 'Van je hobby je werk maken, dat zou geweldig zijn.'

Ook zanger

Nick voelt zich niet alleen als een vis in het water in een fotostudio, maar ook op het podium als zanger. Het levenslied is hem met de paplepel ingegoten. Zijn vader Ron zit al 32 jaar in het vak. 'Als klein kind was ik hierdoor al gefascineerd.' Nick heeft een duet met zijn vader opgenomen en ze treden regelmatig samen op.

Ron & Nick De Ridder - Wij

Derde Gelderlander die wint?

Nick hoort op 17 juni in Barendrecht of hij de knapste man van Nederland is. Dan wordt de finale gehouden. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst, maar de laatste twee keer werd de wedstrijd ook door een Gelderlander gewonnen. Jeremy Lensink uit Arnhem won vorig jaar en een jaar eerder ging Chris Veltkamp uit Bemmel er met de winst vandoor.

Als Nick volgende maand wint, mag hij Nederland internationaal vertegenwoordigen.

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl

Meer over dit onderwerp:
Gemeente Beuningen Beuningen
Deel dit artikel: