Publiekslieveling El Jebli verlengt alsnog contract bij De Graafschap

DOETINCHEM - Youssef El Jebli blijft toch bij De Graafschap. De 25-jarige middenvelder staat nu tot juli 2020 onder contract bij de Doetinchemse club, die deze week strijd om een plaats in de eredivisie.

De Graafschap en El Jebli leken er in eerste instantie niet uit te komen om het aflopende contract te verlengen. De club stelde de speler een deadline, maar El Jebli voelde te weinig waardering en sloeg het aanbod af. Daarmee leek een vertrek van de middenvelder aanstaande.

'Erg geliefd bij fans'

'Wij zijn erg content dat we er alsnog met Youssef zijn uitgekomen. Hij heeft zich de afgelopen jaren prima aangepast in het betaald voetbal. Youssef is een waardevolle speler en erg geliefd bij de supporters. Hij heeft al zo’n 100 wedstrijden voor ons gespeeld en mag dus ervaren genoemd worden. We kunnen rustig zeggen dat hij een echte Superboer is', aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede.

'Nog een klus te klaren'

'Heerlijk dat er nu duidelijkheid is. We hebben nog een klus te klaren met ons allen en daar focus ik mij volledig op. Het geeft een goed gevoel te weten dat ik de komende twee seizoenen op De Vijverberg speel', legt Youssef El Jebli uit.

El Jebli kwam in 2015 van topklasser FC Lienden naar De Graafschap. De Doetinchemmers strijden donderdag en zondag in een tweeluik met Almere City om promotie naar de eredivisie.

Zie ook: Youssef El Jebli weigert te tekenen, De Graafschap trekt aanbieding in

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl

Deel dit artikel: