Wie is deze overvaller?

ARNHEM - Een man met een muts en een pistool komt op de laatste dag van januari 's avonds rond 19.00 uur de winkel binnen van de Shell-benzinepomp aan het Kramersgildeplein in Arnhem. Hij bedreigt de twee medewerksters die binnen zijn en eist geld.

Een van de caissières haalt geld uit de kassalade en stopt dat in een plastic zak. Maar de overvaller wil meer. Hij loopt naar het schap met sigaretten en doet een greep. Doordat hij haast heeft laat hij enkele pakjes sigaretten op de grond vallen. 

Op beelden van de overval is te zien dat de man linkshandig is.

Vrouw is nog steeds bang

De overval heeft grote impact op de twee slachtoffers. Een van hen zegt later tegen de politie dat ze bang was dat haar en haar collega iets zou overkomen. De vrouw is nog steeds bang dat de dader terugkomt. 

De overvaller is een linkshandige man, die accentloos Nederlands spreekt, een blanke huidskleur heeft en 1 meter 60 tot 1 meter 70 lang is. Hij heeft een normaal postuur en is naar schatting 19 tot 21 jaar. 

Hebt u informatie die kan leiden tot het oplossen van de overval? Bel dan met 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl

Meer over dit onderwerp:
Gemeente Arnhem Arnhem Bureau GLD Overval Politie
Deel dit artikel: