Nieuws

Geen bus door staking? Plan je reis via WhatsApp met Omroep Gelderland!

Meld je aan bij de WhatsAppgroep!
Buschauffeurs staken vandaag opnieuw. Daarom rijden er een stuk minder bussen en waarschijnlijk rijden er ook geen regionale treinen. Vervelend voor iedereen die met het ov naar het werk, school of de huisarts moet. Geen nood, want Omroep Gelderland helpt een handje.
ARNHEM - Buschauffeurs staken vandaag opnieuw. Daarom rijden er een stuk minder bussen en waarschijnlijk rijden er ook geen regionale treinen. Vervelend voor iedereen die met het ov naar het werk, school of de huisarts moet. Geen nood, want Omroep Gelderland helpt een handje.
Zo werkt het:
we hebben een WhatsAppgroep aangemaakt om vraag en aanbod samen te brengen. Moet jij van Arnhem naar Nijmegen naar je werk en heb je een plekje over in de auto? Of heb je tijd om de buurvrouw van drie straten verderop even naar de huisarts te brengen? Laat het weten in de speciale app-groep en nodig iedereen uit die dit alternatief wel kan gebruiken! 
Neem deel aan de Alternatief OV OmroepGLD -  WhatsAppgroep en klik op deelnemen. 

WhatsAppgroep

Zit je in de groepsapp? Stel je even kort voor en vertel waar je naartoe wil. Is er een vervoersmatch? Leuk! Deel even een selfie (foto of video) in de groep. 
 Omroep Gelderland heeft de WhatsAppgroep slechts opgezet en is niet verantwoordelijk voor het (aanbod van) vervoer.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl