Nieuws

Kansen Waylon op Eurovisiesongfestival dalen flink

Het ziet er niet naar uit dat Waylon hoge ogen gaat gooien op het Eurovisiesongfestival. De zanger, wiens roots In Apeldoorn liggen, zakte dinsdag naar de achttiende plaats in de voorspellingen. Hij stond lange tijd in de top tien. © ANP
APELDOORN - Het ziet er niet naar uit dat Waylon hoge ogen gaat gooien op het Eurovisiesongfestival. De zanger, wiens roots In Apeldoorn liggen, zakte dinsdag naar de achttiende plaats in de voorspellingen. Hij stond lange tijd in de top tien.
Waylon betreedt het podium van het Eurovisiesongfestival in een lange jas met luipaardprint, met daaronder een strakke zwarte broek en op zijn hoofd een zwarte cowboyhoed. De zanger onthulde zijn outfit dinsdag op Instagram, voorafgaand aan de eerste repetitie in Lissabon.
De tekst gaat verder onder de Instagram-post.
Waylon is in de Altice Arena in de Portugese hoofdstad waar hij in een lege zaal een paar keer zijn nummer Outlaw in 'Em ten gehore brengt voor de Nederlandse delegatie, de cameracrew en een team van de organisatie. Dat ging volgens aanwezigen in de zaal niet bijzonder goed, wat dus een daling in de voorspellingen oplevert.
Volgende week donderdag begint het echt, dan staat Waylon in de tweede halve finale van het festival.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl