Waylon wordt voor de tweede keer vader: 'Mooiste trofee van allemaal'

APELDOORN - Babynieuws voor zanger Waylon uit Apeldoorn en zijn vriendin Bibi Breijman: ze verwachten hun eerste kindje. Op Instagram deelde Waylon een foto van de echo.

Waylon noemt zijn nog ongeboren zoon of dochter 'de mooiste trofee van allemaal' en kon het blijkbaar niet laten om de foto te bewerken en het kindje een grote cowboyhoed te laten dragen.

De tekst gaat verder onder de foto.

De Instagram post kan op dit moment niet worden geladen. Klik hier om naar de post te gaan.

Er is iets heel erg onverwachts gebeurd in mijn leven

Naast de bekendmaking op Instagram plaatste moeder in spe Bibi een video op YouTube waarin ze het grote nieuws deelt met haar volgers.

De tekst gaat verder onder de video.

'Ik ben heel blij en gelukkig, want ik krijg een baby! Ik vind het echt heel eng om uit te spreken, omdat ik het al die maanden geheim moest houden. Ik ben wel wat misselijk en dat is zacht uitgedrukt en ik heb ook in het ziekenhuis gelegen. De kans dat het uitlekt ligt dan ook op de loer, vandaar dat ik jullie al achttien keer vertel wat ik nu vertel.'

Tweede kind voor Waylon

Voor Waylon wordt het zijn tweede kind. De zanger heeft al een 15-jarige zoon uit een kortstondig huwelijk.

Bibi werd bekend door haar deelname aan de realityserie Oh Oh Cherso en het zangprogramma It Takes 2, waar ze samen met Waylon een duo vormde. Waylon geniet al jaren landelijke bekendheid en mag op donderdag 10 mei met zijn nummer Outlaw in ‘em ons land verdedigen op het Eurovisie Songfestival.

 

 

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl

Meer over dit onderwerp:
Muziek Gemeente Apeldoorn Apeldoorn
Deel dit artikel: