Nieuws

Kentekenplaten gestolen, dader goed in beeld

Kentekenplaten gestolen, dader goed in beeld
ARNHEM - In Gendringen worden kentekenplaten gestolen. Dat gebeurt op een rustige weg, maar wat de verdachte niet in de gaten heeft, is dat hij vastgelegd wordt door een bewakingscamera. En zo is de man goed te zien...
Het is rond kwart voor tien als er een auto de straat in rijdt. Waarschijnlijk is het een Volkswagen Scirocco. De bestuurder parkeert de auto, na het uitstappen kijkt hij eerst rustig om zich heen. De kust is veilig, hij heeft eerst vooral interesse in een Toyota in de straat.
In Gendringen worden kentekenplaten gestolen. Dat gebeurt op een rustige weg, maar wat de verdachte niet in de gaten heeft, is dat hij vastgelegd wordt door een bewakingscamera. En zo is de man goed te zien... © politie
Uiteindelijk steelt hij de kentekenplaat van een Opel die net buiten beeld staat geparkeerd. Wie herkent deze man? Hij rijdt zelf in een Volkswagen Scirocco en steelt in het Achterhoekse Gendringen het kenteken van de Opel. Tips, geef het door aan de politie op de bekende telefoonnummers.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!