Nieuws

De Graafschap geeft Kyvon Leidsman contract

De Graafschap hevelt Kyvon Leidsman over van de beloften naar de hoofdmacht. Hij tekent zijn eerste contract bij de Jupiler League club. © De Graafschap
DOETINCHEM - De Graafschap hevelt Kyvon Leidsman over van de beloften naar de hoofdmacht. Hij tekent zijn eerste contract bij de Jupiler League club.
De 19-jarige aanvaller speelde vorig seizoen nog in het elftal onder 19, maar bewees zich deze jaargang bij het beloftenteam onder leiding van Jan Vreman. Leidsman sluit na de vakantie aan bij de eerste selectie. Hij speelde in de opleiding van Heerenveen en later ook in Amsterdam bij AFC.
Het is nog onduidelijk in welke divisie de Achterhoekers volgend seizoen spelen. Vanaf 10 mei komt De Graafschap in de halve finale van de play-offs Telstar tegen. Dan gaat het over twee wedstrijden om een plek in de finale om promotie. De Superboeren beginnen met een uitwedstrijd in Velsen (14.30 uur).
Zaterdag sluit De Graafschap de reguliere competitie af met een uitwedstrijd tegen Jong AZ in Wijdewormer. Dan kan ook de vierde periode nog worden gewonnen.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl