NEC'er Kadioglu gaat spelers Jong PSV berichtje sturen

NIJMEGEN - NEC is om te promoveren afhankelijk van puntenverlies van Fortuna Sittard.

Die ploeg speelt zaterdagavond tegen Jong PSV en daar heeft NEC'er Ferdi Kadioglu zijn connecties. "Ja, ik heb met een aantal spelers daar wel contact. Ik zal ze wel een berichtje sturen om extra hun best te doen. Ik zal ze extra motiveren. Zij kunnen een periode pakken, dat is een klein voordeel voor ons. We moeten zaterdag tegen Dordrecht zelf veel goals maken. Als Fortuna gelijk speelt, moeten wij met minimaal drie doelpunten verschil winnen. We moeten ons eigen spel spelen en dan zien we na de wedstrijd wel wat er gebeurt."

De 18-jarige spelmaker beseft dat NEC het dit seizoen al vaak heeft laten liggen. "We hebben hele goede momenten gehad en mindere momenten. Uitwedstrijden minder goed gespeeld en verloren. Thuis wel ongeslagen gebleven. Pieken en dalen. Dit is de allerlaatste kans om rechtstreeks te promoveren. Anders moet het via de play-offs. Dit is superbelangrijk. Ik hoop dat we met goed spel en veel doelpunten kunnen winnen."

Kadioglu heeft zeven doelpunten en tien assists. "Het rendement is aardig goed. Veel assists en het aantal goals is voor een middenvelder ook niet slecht, maar het kan altijd beter. Ik speel nu af en toe op rechts in een iets andere rol. Daar heb ik wat meer vrijheid en dat bevalt me wel. Soms krijg je wat minder ballen, wat wel frustrerend is. Maar ik ben blij dat ik sowieso kan spelen."

 

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl

Meer over dit onderwerp:
Gemeente Nijmegen Nijmegen Betaald voetbal NEC
Deel dit artikel: