Nieuws

Vitesse beperkt kaartverkoop voor duel met FC Twente

Vitesse beperkt de kaartverkoop voor het duel met FC Twente op zondag 29 april. Alleen seizoenkaarthouders en supporters die de afgelopen twee seizoenen geregeld wedstrijden van Vitesse bezochten, kunnen kaartjes kopen voor het duel in GelreDome. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Vitesse beperkt de kaartverkoop voor het duel met FC Twente op zondag 29 april. Alleen seizoenkaarthouders en supporters die de afgelopen twee seizoenen geregeld wedstrijden van Vitesse bezochten, kunnen kaartjes kopen voor het duel in GelreDome.
Vitesse heeft dat in overleg met de lokale autoriteiten besloten. Aanleiding zijn berichten dat fans van Twente kaartjes zouden kopen die voor Vitesse-aanhangers zijn bedoeld omdat het uitvak al vol is.
De wedstrijd in GelreDome is cruciaal voor Twente. Als verloren wordt van Vitesse, dat strijdt voor een plaats in de play-offs, degraderen de Tukkers naar de Jupiler League.
Vitesse heeft in overleg met Twente besloten het aantal kaarten voor het uitvak uit te breiden van 800 naar 1000. Supporters van Twente kunnen alleen via georganiseerd busvervoer reizen. Dat gebeurt volgens Vitesse op verzoek van de lokale autoriteiten.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl