Nieuws

Twee mannen opgepakt voor overval op 74-jarige vrouw

Dinsdagochtend vroeg heeft de politie twee mannen opgepakt voor betrokkenheid bij een overval op een 74-jarige vrouw uit Malden. © archief Omroep Gelderland
MALDEN - Dinsdagochtend vroeg heeft de politie twee mannen opgepakt voor betrokkenheid bij een overval op een 74-jarige vrouw uit Malden.
De twee mannen wisten vorig jaar november met een smoes bij de vrouw naar binnen te komen. De zaak werd behandeld in de televisieprogramma's Bureau GLD en Opsporing Verzocht. Onder andere door de binnengekomen tips heeft de politie twee verdachten op kunnen pakken. Het gaat om een 21-jarige man uit Nijmegen en een 23-jarige man zonder vaste woonplaats. 

Bal in de tuin

Op die avond in november belde een van de verdachten aan bij de vrouw met de smoes dat er bal in de tuin lag. Direct daarna stormde de tweede gemaskerde man naar binnen. De overvallers eisten geld. De vrouw gaf aan dat er geen geld in huis was, waarna de mannen vluchtten. Wel namen de overvallers een sieraad mee. 
Bij de aanhoudingen zijn spullen teruggevonden die vermoedelijk zijn buitgemaakt bij de overval. De politie sluit niet uit dat er nog meer mensen worden aangehouden. 

Zie ook:

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl