Nieuws

Kluis naar beneden gegooid en opengebroken

Het beeld is donker en korrelig, maar ondanks het beeld zijn er ineens lichten te zien boven in een gebouw.  Er is duidelijk wat aan de hand.. En dan wordt er wat naar beneden gegooid. Het blijkt een kluis te zijn.
ARNHEM - Het beeld is donker en korrelig, maar ondanks het beeld zijn er ineens lichten te zien boven in een gebouw.  Er is duidelijk wat aan de hand.. En dan wordt er wat naar beneden gegooid. Het blijkt een kluis te zijn.
Vervolgens hangt er een man aan de rand en die sprint naar beneden. De lampen gaan aan en dan springt er nog iemand naar beneden. Ze gaan aan de slag met de kluis, het doel is duidelijk die moet open.
Tekst gaat verder onder de video
Kluis naar beneden gegooid en opengebroken
Het lijkt alsof ze het met een hefboomconstructie open breken. De kluis is open en de spullen worden in een tas geladen. Een derde persoon komt aanlopen. Ook hij graait in de kluis. Dan rennen de drie weg. De kluis ligt leeg en kapot op de grond.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!