Nieuws

Vier mensen onwel bij polikliniek na problemen met airco

Bij de polikliniek Isala Heerde in Wapenveld (gemeente Heerde) zijn vrijdagochtend vier mensen onwel geworden door problemen met een mobiele airco. De mensen zijn ter plaatse gecontroleerd en de polikliniek is weer open. © Omroep Gelderland
WAPENVELD - Bij de polikliniek Isala Heerde in Wapenveld (gemeente Heerde) zijn vrijdagochtend vier mensen onwel geworden door problemen met een mobiele airco. De mensen zijn ter plaatse gecontroleerd en de polikliniek is weer open.
De problemen ontstonden rond 11.00 uur. Volgens een woordvoerder van Isala Heerde kregen vier personen hoofdpijn en werden ze duizelig. Daarop zijn de hulpdiensten gebeld.
Brandweerlieden hebben het pand ontruimd. Er waren zo'n veertig mensen aanwezig. De vier personen die onwel werden, werden ter plaatse nagekeken. De ramen en deuren van het pand werden opengezet en de airco's uitgezet.

Kliniek weer open

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland is alles inmiddels weer onder controle en is de kliniek weer opgesteld.
Er wordt nog onderzocht hoe de problemen met de airco zijn ontstaan.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl