Nieuws

Loodzware klus: 9 reusachtige silo’s op transport

De A1 bij Voorthuizen was woensdagavond tijdelijk afgesloten vanwege een zwaar transport. Negen vrachtauto's gingen vanaf de kant van het dorp de oprit op en staken recht over om vervolgens weer de afrit af te gaan. Alle wagens vervoerden een reusachtige silo. © Omroep Gelderland
VOORTHUIZEN - De A1 bij Voorthuizen was woensdagavond tijdelijk afgesloten vanwege een zwaar transport. Negen vrachtauto's gingen vanaf de kant van het dorp de oprit op en staken recht over om vervolgens weer de afrit af te gaan. Alle wagens vervoerden een reusachtige silo.
De snelweg was tussen 22.00 en 22.15 uur volledig afgesloten. Vanwege de oversteek was de vangrail in de middenberm ertussenuit gehaald. De negen silo’s zijn bestemd voor de firma Schaffelaarbos bv aan de Industrieweg in Barneveld. Die gebruikt ze straks voor opslag.
De tekst gaat verder onder de video.
Loodzware klus: 9 reusachtige silo’s op transport
De silo’s zijn via Hamburg per boot naar Harderwijk gebracht en daar dinsdagavond laat op transport gegaan. Zo'n vijf uur later kwamen ze aan in Voorthuizen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!