Meld je aan voor de live-wandelingen van BuitenGewoon

ARNHEM - Luister jij ook elke zondag bij Radio Gelderland naar BuitenGewoon? En heb je zin om een keer met onze radioverslaggever Laurens Tijink en de boswachter op pad te gaan? Dan hebben wij goed nieuws! Vanaf mei kun je iedere eerste zondag van de maand weer meelopen met de wandelingen van BuitenGewoon.

Het natuurplatform BuitenGewoon biedt wandelingen op unieke locaties in Gelderland aan. Belangstellenden kunnen zich aanmelden om samen met radioverslaggever Laurens Tijink en een natuurspecialist op pad te gaan. 

Fruitbomen in bloei

De aftrap begint op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. De fruitbomen staan daar volop in bloei. Op het landgoed vind je appel-, peren en kersenbomen.

De heerlijkheid werd in het begin van de 12e eeuw gesticht aan de oever van de Linge, bij Beesd. Het rijke klooster werd in de geschiedenis meerdere malen geplunderd. Voor rovers hoef je nu niet meer bang te zijn. Op het landgoed kun je tegenwoordig heerlijk wandelen en genieten van de rust. 

Wil jij meewandelen? Meld je hier dan aan. Voor deze tocht kunnen maximaal 20 wandelaars zich inschrijven. Dus wees er op tijd bij!

De foto van vorig jaar

 

Deel dit artikel: