Nieuws

Michella Kox slechtste chauffeur van NL

Rijschoolhoudster Patricia Nijman en Michella Kox.
Michella Kox uit Arnhem is de slechtste chauffeur van Nederland. Ze 'won' haar titel in het RTL 5-programma De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS. © RTL
ARNHEM - Michella Kox uit Arnhem is de slechtste chauffeur van Nederland. Ze 'won' haar titel in het RTL 5-programma De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS.
De Arnhemse is vooral bekend door haar medewerking aan televisieprogramma's als Dames in de Dop, Echte Meisjes in de Jungle en De Rijdende Vechter (alleen online bij RTL). Ze staat bekend om haar grote mond en dat ze van haar hart geen moordkuil maakt.
Kox nam het bij de De Slechtste Chauffeur onder andere op tegen Henk Westbroek en Gerda Havertong, maar volgens de jury was Kox de allerslechtste chauffeur. Kox heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze geen groot coureur is. Ze mijdt snelwegen en laat vaak een ander rijden.
In de laatste aflevering overwon zij haar angst en reed een stukje op de snelweg.

Trofee en rijlessen

Kox wint naast een trofee ook 20 rijlessen met rijschoolhoudster Patricia Nijman. De opnames daarvan worden getoond in de vierdelige serie ‘Michella Rijdt Door’. Elke dinsdag komt een nieuwe aflevering online bij RTL XL.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl