Nieuws

Jan de Hoop en meesterkok Angélique Schmeinck duo in kookprogramma

Presentator Jan de Hoop.
Presentator Jan de Hoop uit Radio Kootwijk vormt samen met de Velpse meesterkok Angélique Schmeinck een duo in kookprogramma Superstarchef. © Omroep Gelderland
RADIO KOOTWIJK - Presentator Jan de Hoop uit Radio Kootwijk vormt samen met de Velpse meesterkok Angélique Schmeinck een duo in kookprogramma Superstarchef.
Schmeinck heeft een kookprogramma op 24Kitchen en zal Jan de Hoop vanaf 24 april coachen in de kookwedstrijd Superstarchef op RTL4. De Hoop en Schmeinck gaat de strijd aan met 7 andere koppels met bekende Nederlanders.

Koken op sterrenniveau

Iedere week krijgen de duo’s twee opdrachten die zij in de keuken uitvoeren. Ze moeten alles op alles zetten om op sterrenniveau te koken. De teams worden beoordeeld door drie-sterren chef Sergio Herman, twee-sterren chef François Geurds en culinair deskundige en presentatrice Miljuschka Witzenhausen.

Keukenblok in brand

Dat Jan nog wel wat hulp kan gebruiken bleek vandaag wel in 5 Uur Live, de talkshow op RTL4. Daarin vertelde Jan de Hoop dat zijn keukenblok tijdens de opnames in brand vloog (vanaf 33.04 minuut).
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!