Nieuws

Jhon van Beukering stunt met MASV en mag dromen van profclubs in bekertoernooi

Jhon van Beukering, de oud-spits van onder meer Vitesse en Feyenoord, heeft woensdagavond als coach gestunt met zijn Arnhemse amateurploeg MASV. In de kwartfinale van het amateurbekertoernooi werd na penalty's gewonnen van eersteklasser DETO uit Vriezenveen. En zo mogen de Arnhemmers volgend jaar meedoen aan het 'grote' KNVB-bekertoernooi. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Jhon van Beukering, de oud-spits van onder meer Vitesse en Feyenoord, heeft woensdagavond als coach gestunt met zijn Arnhemse amateurploeg MASV. In de kwartfinale van het amateurbekertoernooi werd na penalty's gewonnen van eersteklasser DETO uit Vriezenveen. En zo mogen de Arnhemmers volgend jaar meedoen aan het 'grote' KNVB-bekertoernooi.
Jhon van Beukering stunt met MASV en mag dromen van profclubs in bekertoernooi
MASV is een derdeklasser en stuntte al meerdere malen in het bekertoernooi. Zo werd eerder tweedeklasser Leones, hoofdklasser RKHVV, eerste klasser Nunspeet en tweedeklasser Bon Boys ook al uitgeschakeld. 
Bij MASV speelden woensdag ook oud-Vitessenaren Nicky Hofs en Tim Cornelisse mee. De laatstgenoemde schoot uiteindelijk de winnende penalty raak. Vervolgens ontstond een groot feest op het Arnhemse veld.
Volgend jaar stroomt MASV in in de eerste ronde van het KNVB-bekertoernooi. Mochten ze die ronde overleven, dan zijn grote profclubs mogelijk de tegenstander.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!