Nieuws

Uitzichtloze situatie voor Achilles'29

Uitzichtloze situatie voor Achilles'29
GROESBEEK - Achilles'29 beleeft een dramatisch seizoen in alle opzichten.
Tegen TEC leden de Groesbekers de dertiende nederlaag op rij. De club ging in januari failliet en vijftien spelers vertrokken. Met een veredeld jeugdelftal stevent Achilles recht af op degradatie uit de tweede divisie.
Achilles'29 beleeft een dramatisch seizoen in alle opzichten.
"Ja, we krijgen te makkelijk doelpunten tegen", constateert aanvoerder Jesse Edge. "Dit is natuurlijk heel moeilijk. We zijn bijna al onze spelers kwijtgeraakt. We moeten het hier maar mee doen. Over sommige dingen hebben wij ook geen controle, dus daar houden we ons maar niet mee bezig."
Trainer Arno Arts houdt de moed er toch maar in. "Ik blijf positief. Natuurlijk erger je je wel eens als jongens domme fouten maken. Ik wist waar ik aan begon. Dit is logisch en wel te verklaren, maar leuk is anders. Het is ook kwaliteit. Iedere keer worden dezelfde fouten gemaakt, maar dat is onvermijdelijk met zoveel jonge spelers. Het is vrijwel kansloos. Het is al moeilijk om überhaupt punten te halen. Na dit seizoen ga ik met de club om tafel zitten om te kijken of we tot een akkoord kunnen komen voor volgend seizoen."
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl