Nieuws

Zoekactie #indewolken is begonnen! Wint u een ballonvaart?

Omroep Gelderland staat vandaag, paasmaandag, tussen 7.00 en 18.00 uur in het teken van de paasactie #indewolken. Vindt u één van de vijf pakjes? Dan wint u een luchtballonvaart voor twee personen!
Tweede Paasdag, een dag waarop veel gezinnen uit verveling over de woonboulevard slenteren. Omroep Gelderland heeft een beter idee! Kom in beweging, trek de wandelschoenen aan en ga op zoek naar een van onze paaspakjes! 

Paaspakjes

We hebben namelijk vijf pakjes verstopt in de provincie. In deze pakjes zit een geheim telefoonnummer van onze redactie en codewoord. Hebt u een pakje gevonden? Bel dan direct naar het geheime nummer en geef live in de uitzending het codewoord door!
Wie een pakje vindt, wint!

Waar liggen de pakjes (ongeveer)?

We geven de hele dag door aanwijzingen en tips en die kunnen bestaan uit een cryptische omschrijving van de locatie of de verstopplek. U kunt de hints en aanwijzingen vinden op ons Twitteraccount.
Ook geven we elk uur hints op Radio Gelderland. Luister dus ook de hele dag naar onze zender als u op de hoogte wilt blijven! In de loop van de dag volgen steeds meer aanwijzingen.

Plaats foto's en filmpjes!

Deel de zoektocht met ons en de rest van Gelderland! Plaats uw foto's en video's op sociale media met de hashtags #indewolken en #omroepgld.