Nieuws

Broers Mulder directeur WK inlineskate

De schaatsbroers Ronald en Michel Mulder zijn samen toernooidirecteur van de Wereldkampioenschappen Inline- & Freestyleskate. Dat WK wordt komende zomer in Heerde en Arnhem gehouden. © Glenn Wassenbergh
HEERDE - De schaatsbroers Ronald en Michel Mulder zijn samen toernooidirecteur van de Wereldkampioenschappen Inline- & Freestyleskate. Dat WK wordt komende zomer in Heerde en Arnhem gehouden.
In Heerde wordt van 1 tot en met 3 juli op de baan geracet. Het centrum van Arnhem vormt de arena voor een deel van de weg- en alle freestyle-onderdelen van 5 tot en met 8 juli. De beste inliners uit ongeveer 60 landen worden bij dit WK aan de start verwacht.

Deelnemer én directeur

De broers Mulder werden dit weekeinde officieel als directeur gepresenteerd. Honderd dagen voor het begin van de WK. Dat gebeurde in het clubhuis van SKOV, de inlineclub in Heerde.
Michel Mulder wil presteren op dit WK als topsporter. Als toernooidirecteur wil hij een succesvol en goed bezocht toernooi. 'Toernooidirecteur, dat klinkt heel belangrijk. Ik ben liever wereldkampioen. Maar het is zeker een belangrijke taak. En samen met mijn broer Ronald proberen we positieve aandacht te genereren. We willen graag dat de sport heel veel aandacht krijgt, dat de sport groter wordt en dat nog meer kinderen deze sport gaan beoefenen.'

Zie ook:

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl