Nieuws

Quincy zoekt draagmoeder met een lied: 'Een van de laatste middelen'

Quincy (links) en Remco (rechts).
Quincy van Munster uit Loenen zoekt al vier jaar samen met zijn man Remco naar een draagmoeder. Hun zoektocht heeft nog geen resultaat opgeleverd en daarom besloot Quincy een professionele liedjesschrijver in de arm te nemen. Deze week bracht hij het lied 'Ons wondertje' uit, en daarover vertelt hij in het programma 'De Week van Gelderland'. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Quincy van Munster uit Loenen zoekt al vier jaar samen met zijn man Remco naar een draagmoeder. Hun zoektocht heeft nog geen resultaat opgeleverd en daarom besloot Quincy een professionele liedjesschrijver in de arm te nemen. Deze week bracht hij het lied 'Ons wondertje' uit, en daarover vertelt hij in het programma 'De Week van Gelderland'.
Quincy (24 jaar) en Remco (38 jaar) willen graag een kindje. Ze hebben al veel opties bekeken, maar nog zonder succes. Het liefst willen ze een draagmoeder die betrokken blijft bij het kind. 'We zijn al vier jaar op zoek en hebben al vijf keer een teleurstelling moeten verwerken. Met een vriendin van ons waren we al heel ver, maar op het laatste moment haakte ze af', vertelt Remco.
Bekijk het gesprek met Quincy en Remco (tekst gaat verder onder de video)
Quincy zoekt draagmoeder met een lied: 'Een van de laatste middelen'
Daarna kwamen er minder opties voor een potentiële draagmoeder. Ze besloten daarom een lied te maken. 'Het is bedoeld om een draagmoeder te vinden, maar ook om te zorgen dat het mensen raakt', aldus Quincy. 'Het is een van onze laatste middelen'.

Bekende liedjesschrijver meldt zich

Muzikant Henny Thijssen was geraakt door het verhaal van de mannen en schreef het lied voor de amateurvolkszanger. Thijssen maakt al tientallen jaren muziek. Zo schreef hij nummers voor André Hazes, Koos Alberts en Frans Bauer. Hij was verbaasd over de goede stem van Quincy.
Het lied leverde nog niet meteen reacties op voor een nieuwe draagmoeder. 

Documentaire

De mannen worden in hun zoektocht gevolgd door de NPO. Er komt een documentaireserie over zes stellen met een onvervulde kinderwens, onder wie Quincy en Remco. De serie wordt volgend jaar uitgezonden.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!