NEC'er Groeneveld scoort bij debuut Jong Oranje

NEC-speler Arnaut Groeneveld heeft donderdagavond zijn debuut gemaakt voor Jong Oranje. De buitenspeler scoorde tegen België het enige doelpunt voor Oranje, de Belgen wonnen met 4-1. © Broer van den Boom
DOETINCHEM - NEC-speler Arnaut Groeneveld heeft donderdagavond zijn debuut gemaakt voor Jong Oranje. De buitenspeler scoorde tegen België het enige doelpunt voor Oranje, de Belgen wonnen met 4-1.
De wedstrijd werd gespeeld in Doetinchem op de Vijverberg. Bij de rust stond de ploeg van bondscoach Art Langeler nog met 0-1 achter, maar vijf minuten na rust tekende Groeneveld dus voor de 1-1. Hij speelde zich na een pass van Michel Vlap knap vrij en schoot de bal met links in de verre hoek.
Na de 1-1 ging het echter helemaal mis voor Jong Oranje. De Belgen liepen uit naar 1-4.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl