Nieuws

Weet u al wat u kiest? Gelderland Stemt helpt

Omroep Gelderland heeft met zijn verkiezingsredactie van Gelderland Stemt het afgelopen kwartaal alles in de gaten gehouden wat er speelt rondom de gemeenteraadsverkiezingen. Speciale uitzendingen vanuit de verkiezingsbus, nieuwsartikelen over de lokale democratie en een hoop andere informatie zijn allemaal te vinden op de pagina van Gelderland Stemt. Wie weet helpt het u nog bij het uitbrengen van uw stem.
ARNHEM - Omroep Gelderland heeft met zijn verkiezingsredactie van Gelderland Stemt het afgelopen kwartaal alles in de gaten gehouden wat er speelt rondom de gemeenteraadsverkiezingen. Speciale uitzendingen vanuit de verkiezingsbus, nieuwsartikelen over de lokale democratie en een hoop andere informatie zijn allemaal te vinden op de pagina van Gelderland Stemt. Wie weet helpt het u nog bij het uitbrengen van uw stem.
Bekijk hier de webpagina van Gelderland Stemt. Zie wat er nu speelt, wat er heeft gespeeld en welke lokale politici er allemaal op hun eigen manier campagne voerden in Gelderland. Door een gemeente aan te vinken, krijgt u al het nieuws over die gemeente te zien.

Rode verkiezingsbus

Centraal in het hele Gelderland Stemt-project stond de rode verkiezingsbus. In 52 gemeentes heeft Omroep Gelderland samen met lokale omroepen een speciale radio-uitzending gemaakt waarin lokale politici aan de tand werden gevoeld. Samenvattingen van deze uitzendingen kunt u allemaal hier teruglezen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!