Linda Wagenmakers vertelt over de Gelre Passion

Zangeres en actrice Linda Wagenmakers vertelt zondagochtend in het radioprogramma Zin in Zondag over de Gelre Passion Arnhem.

Volgende week zondag (25 maart) wordt het lijdensverhaal van Jezus Christus verteld door diaken Ton Welling. Hij zal tijdens het concert het verhaal op gepaste wijze vertellen.

Wagenmakers is heel trots dat ze deel uitmaakt van dit Gelderse paasproject. 'Ik vind het fantastisch en dat ik dan word gevraagd als Gelderse, dat vind ik wel heel tof', lacht de geboren Arnhemse.

Tekst gaat verder onder de video's

Het concert in de Walburgiskerk wordt voorgegaan door een processie. Die start zondag om 14:30 uur bij Rozet Arnhem. Er worden die dag twee concerten gegeven; om 14:30 uur en om 17:00 uur.

Op het podium schittert onder andere Linda Wagenmakers, die haar muzikale carrière begon met de hoofdrol van Kim in de originele Nederlandse versie van Miss Saigon. Ook musicalster Tony Neef doet mee aan de productie. Zij worden begeleid door het 70 koppige Arnhem Promenade Orkest.

Omroep Gelderland maakt opnames bij de Gelre Passion. Op 1 april is op TV Gelderland een registratie te zien.

Zie ook: Er komt een speciale Gelderse uitvoering van de Passion

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip, opmerking of een foto of video gemaakt? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: