Noordijk

NEEDE - Of we nou in Gelselaar waren, in Haarlo of in Geesteren, de laatste 3 bezoeken aan de gemeente Berkelland waren altijd goed voor een feestje. De verwachtingen voor Noordijk zijn dan ook hoog gespannen! Op maandag 20 augustus gaat team Noordijk de strijd aan!

Noordijk is met zo'n 800 inwoners één van de kleinste plaatsen die mee doet dit jaar aan Zomer in Gelderland.Noordijk hoort bij Neede en ligt in het noorden van de Achterhoek, bijna op de grens met Twente en dus Overijssel. t Haarhoes is het bruisende middelpunt van Noordijk. Hier gebeurt van alles. Volleybalwedstrijden, vergaderingen, bingo's; alles kan in 't Haarhoes.

Angelique nam al even een kijkje in Noordijk!

Evenementen genoeg

De Pinksterkermis is een absoluut hoogtepunt in Noordijk! Op het feestterrein is er dan een playbackshow en er treden bands op in de feesttent.  Wilt u het programma voor dit jaar weten? Kijk dan hier.

Maar niet alleen de Pinksterkermis is een groot evenement. Ook de oogstdag is elk jaar weer een hele bijzondere dag voor Noordijk:

En Noordijk heeft 't Oale Höfke, een historische tuin met vergeten groenten die helemaal door vrijwilligers wordt onderhouden. U kent de vergeten groenten misschien nog wel van het liedje van Drs.P; Knolraap en lof, schorseneren en prei.

Team Noordijk
Coach Henk Radstaak voet het team aan en samen met Roy ten Dolle, Mireille ter Haar, Johanne Reurink, Johan Floors, Wendy Grave, Bert Wonink, Henk Groothornte, Casper Pasman en Hellen Nijland gaat hij zich de hele dag inzetten voor het goede doel. 

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Deel dit artikel: