Nieuws

Appeltern

Appeltern Zomer in Gelderland
We sluiten de tweede week van ons seizoen af in Appeltern. Op vrijdag 17 augustus staan we op het grasveld naast de Gravin van Rechterenschool.
APPELTERN - We sluiten de tweede week van ons seizoen af in Appeltern. Op vrijdag 17 augustus staan we op het grasveld naast de Gravin van Rechterenschool.
Appeltern is een dorp in het Land van Maas en Waal met iets meer dan 800 inwoners. Het ligt aan de Maas 

Bezoekers uit het hele land

Weet jij nog niet wat je aan moet met je tuin? Dan is een bezoekje aan Appeltern wellicht iets voor jou. Het dorp is vooral bekend van de Tuinen van Appeltern. Hier kan je zo'n 200 tuinen bewonderen in verschillende stijlen. Elk jaar komen hier meer dan 100.000 bezoekers om inspiratie op te doen. 

Gooi maar raak!

Dit dorpje is ook de thuisbasis van een bijzonder NK. Namelijk het NK hooien en dat is een zware strijd...

Team Appeltern

Voor de inrichting van het speelterrein bij de basisschool gaat coach Mario van der Velden en zijn team zich de hele dag inzetten om zoveel mogelijk geld binnen te slepen. In zijn team zitten: Kees Konings, Petra Kuijpers, Maurice van Munster, Cora van Luijn, Peter de Moor, William Josemanders, Vince van Ooijen, Albertine Roffelsen en Ad Toebast.
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52