Heteren

HETEREN - Wordt het heet in Heteren? We gaan het zien op dinsdag 14 augustus! We staan op de parkeerplaats van manege 'De Fruithof' bij het kinderdorp.

Heteren is met haar 5000 inwoners 1 van de grootste dorpen van dit seizoen. Het ligt aan de Nederrijn en hoort bij de gemeente Overbetuwe.

Angelique nam al even een kijkje in Heteren

Wel wonen, maar niet werken

Ondanks dat Heteren ook een groot industrieterrein heeft staat het bekend als een forenzen dorp. Door de strategische ligging is het voor de meeste inwoners vooral een dorp om te wonen en niet om te werken. De dorpsraad is hard bezig om een dorpshart te creëren waar mensen elkaar ontmoeten. 

Kunstige 'drol' 
Ze hebben ook Kunst met een hoofdletter K in Heteren. Maar of iedereen daar blij mee is? 

Team Heteren
Coach Bert Jansen heeft zijn team zorgvuldig samengesteld. Van jong tot oud, man en vrouw, alles zit in zijn team. Zijn teamleden zijn: Koert de Langen, Mark Broere, Mees Kempen, Hedwigh Spiek, Inge Lucas, Cecile de Boer, Jan van Brakel, Denise van Leeuwen, Oudai Kokash.

 

 

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Deel dit artikel: