Verdachte aangehouden voor steekpartij in stadsbus Arnhem

ARNHEM - Op het Nieuwe Plein in Arnhem heeft dinsdagmiddag een steekpartij in een bus van Breng plaatsgevonden. De dader zou dronken en vervelend zijn geweest. Het slachtoffer ligt inmiddels stabiel in het ziekenhuis. Een verdachte is rond 19.30 uur opgepakt.

De dader droeg een donkergroene legerkleurige jas en een donkere broek. Hij is ongeveer 20 jaar, 1.80 meter lang en heeft een donkere huidskleur. Na de steekpartij liep de jongen richting de Korenmarkt.

De politie raadde na de steekpartij mensen aan om de dader niet te benaderen en meteen de politie te bellen als ze hem zien. Aan het begin van de avond werd een verdachte opgepakt. De technische recherche heeft sporenonderzoek gedaan in een woning aan het Leeuwensteinplein. Wat daar precies is aangetroffen kon de politie dinsdagavond niet zeggen.

Dienstregeling

Volgens een woordvoerder van Connexxion (waar Breng onder valt) rijden de bussen gewoon volgens dienstregeling. 'De betreffende bus is opgeheven, maar de andere bussen rijden er gewoon langs.'

Volgens de woordvoerder is de buschauffeur niet gewond geraakt. 'Hij of zij zal best geschrokken zijn, maar mankeert niets.'

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl

Meer over dit onderwerp:
Arnhem Politie
Deel dit artikel: