Nieuws

Verdachten overval en zware mishandeling Bemmel langer vast

De 22-jarige man en 24-jarige vrouw uit Bemmel, die deze week zijn aangehouden in verband met een woningoverval en een zware mishandeling in hun woonplaats, blijven langer vast. De rechter-commissaris heeft donderdag hun hechtenis met veertien dagen verlengd. © Jeffrey Slendebroek/Persbureau Heitink
BEMMEL - De 22-jarige man en 24-jarige vrouw uit Bemmel, die deze week zijn aangehouden in verband met een woningoverval en een zware mishandeling in hun woonplaats, blijven langer vast. De rechter-commissaris heeft donderdag hun hechtenis met veertien dagen verlengd.
De vrouw wordt verdacht van betrokkenheid bij de woningoverval, in de nacht van 21 op 22 augustus aan de Flierenhofstraat. Daarbij raakte een 36-jarige bewoner gewond. De daders gingen er zonder buit vandoor.
De man wordt verdacht van betrokkenheid bij beide incidenten. De mishandeling was in de nieuwjaarsnacht op de Van Nispenlaan. Het 49-jarige slachtoffer werd zwaar mishandeld toen hij daar met zijn gezin liep.
Drie jongeren zouden vuurwerk naar hen hebben gegooid. Toen de man daar wat van zei, werd hij voor het oog van zijn vrouw en kinderen in elkaar geschopt.

Zie ook:

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl