Nieuws

Vitesse-directeur Marc van Hintum gaat boksen: 'Paar dagen ziektewet in'

Een eenmalig uitstapje voor de technisch directeur van Vitesse, Marc van Hintum. Half juni gaat hij de boksring in om te vechten tegen de commercieel directeur van RKC Waalwijk, Willem van der Linden. 'Ik heb al gezegd dat ik rond 15 juni een paar dagen in de ziektewet zit', aldus de Vitessenaar tegenover Omroep Brabant. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Een eenmalig uitstapje voor de technisch directeur van Vitesse, Marc van Hintum. Half juni gaat hij de boksring in om te vechten tegen de commercieel directeur van RKC Waalwijk, Willem van der Linden. 'Ik heb al gezegd dat ik rond 15 juni een paar dagen in de ziektewet zit', aldus de Vitessenaar tegenover Omroep Brabant.
De knokpartij zal plaatsvinden tijdens Leeuwen van de Langstraat, een evenement voor de Waalwijkse club. Sponsoren kunnen tegen betaling aanwezig zijn bij de gala-avond. 'Ik ben er ingestapt omdat het voor mijn oude cluppie is. Zo kunnen ze wat geld genereren, dat is hard nodig', vertelt Van Hintum. 
De technisch directeur van Vitesse speelde van 1988 tot 1992 en tussen 2003 en 2005 voor RKC. Zijn sparringpartner, Willem van der Linden, heeft andersom ook een verleden in Arnhem. Hij was een tijdje commercieel directeur bij Vitesse. 

'Ik ga 'm pakken'

Wie er gaat winnen? 'Ik ga 'm pakken', zegt Van Hintum overtuigend. 
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl