Weer overval in Nijmegen; daders hadden bivakmutsen op

NIJMEGEN - Op een huis in Nijmegen is zondagavond een overval gepleegd. Voor zover bekend is het de vierde van deze maand. Eerder werden al twee Chinese restaurants en pizzabezorgers in de stad overvallen. Ook zijn er de laatste tijd veel berovingen in de Waalstad.

De woningoverval vond rond 20.30 uur plaats aan de Muntmeesterlaan, in de buurt van het Goffertpark. Volgens woordvoerder Marie-Jose Verkade van de politie hadden de twee daders bivakmutsen op. Een van hen heeft een donkere huidskleur.

Geweld gebruikt

Bij de overval is geweld gebruikt. Details wil Verkade niet geven. Volgens haar zijn de mannen weggerend in de richting van de cafetaria aan de Leo XIII-Straat. Of ze iets hebben buitgemaakt, is niet bekend. De politie heeft onderzoek verricht in de omgeving van de woning.

Na de zoveelste straatroof in Nijmegen zei burgemeester Bruls eerder deze week dat de politie extra gaat surveilleren. Vrijdagavond was een pizzakoerier nog het slachtoffer van een beroving. Op de Vredeman de Vriesstraat moest de jongen van 17 onder bedreiging van een mes geld afgeven.

Zie ook:

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl

Meer over dit onderwerp:
Nijmegen Overval
Deel dit artikel: