Nieuws

Liedjes Loren (20) niet voor Duitsland naar Eurovisie Songfestival

Grote teleurstelling voor de 20-jarige Loren Nine Geerts uit Hedel. Haar twee liedjes, die ze mee schreef voor de deelnemers van het Duitse Songfestival, hebben niet gewonnen. En dat houdt in dat Duitsland straks niet met één van haar liedjes op het podium staat tijdens het Eurovisie Songfestival. © Loren Nine Geerts
HEDEL - Grote teleurstelling voor de 20-jarige Loren Nine Geerts uit Hedel. Haar twee liedjes, die ze mee schreef voor de deelnemers van het Duitse Songfestival, hebben niet gewonnen. En dat houdt in dat Duitsland straks niet met één van haar liedjes op het podium staat tijdens het Eurovisie Songfestival.
Loren schreef mee aan twee nummers: My Own Way en Jonah. Jonah schreef ze onder andere met Axel Ehnström. Die deed in 2011 voor Finland mee aan het Eurovisiesongfestival als Paradise Oskar.
De tekst gaat verder onder de video van het nummer Jonah:
Het nummer Jonah
De voorrondes van het Duitse Songfestival werden donderdagavond live uitgezonden bij de Duitse zender ARD. Loren zat naast de artiesten de show te bekijken in Berlijn.

Nederlandse Birdy

Loren werd enkele jaren geleden bekend bij het grote publiek door de zoektocht naar de 'Nederlandse Birdy' van radio-dj Giel Beelen. Twee jaar geleden rondde ze de Herman Brood Academie af en tegenwoordig is ze druk als singer/songwriter.
Het nummer My Own Way:
Het nummer My Own Way
Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl