Nieuws

Cafetaria in Westervoort overvallen; vrouw krijgt klap

WESTERVOORT - Aan de Vredenburgstraat in Westervoort is zaterdagavond cafetaria Jacky's Place overvallen. De daders zouden de eigenaresse in het gezicht hebben geslagen.
Het incident vond even voor 20.00 uur plaats. Volgens de eigenaar kwamen er twee heel jonge jongens de snackbar binnen. Ze hadden iets bij zich dat op een vuurwapen leek. Een deel daarvan ligt nog in de zaak. Zijn vrouw stond alleen achter de counter, hij was zelf eten aan het bezorgen. 
Tekst gaat verder onder de video: 
Cafetaria in Westervoort overvallen; vrouw krijgt klap

Capuchon en pet

De politie heeft een signalement van de daders uit doen gaan. Een van de twee was opvallend kleiner dan de ander. De ene droeg een jack met opvallend wit/grijze details aan de capuchon en aan de kraag.
De tweede persoon droeg een donker jack en een rode baseball cap onder een capuchon. De daders hadden een zwarte boodschappentas bij zich. 
De daders deden een greep in de kassa en maakten wat geld buit. Bij de beroving kreeg de vrouw van de eigenaar een klap in haar gezicht, vertelt de eigenaar aan Omroep Gelderland. 
De omgeving is met linten afgezet en de recherche doet verder onderzoek. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!