Nieuws

Mislukte overval op benzinestation

Het is 27 december 2017, de dag na Kerst. Bij het Tamoil-tankstation aan de Hatertseweg in Nijmegen staan rond 20.45 uur ineens twee mannen in het tankstation met verkeerde bedoelingen. © Omroep Gelderland
NIJMEGEN - Het is 27 december 2017, de dag na Kerst. Bij het Tamoil-tankstation aan de Hatertseweg in Nijmegen staan rond 20.45 uur ineens twee mannen in het tankstation met verkeerde bedoelingen.
Een van de overvallers blijft op de uitkijk staan en de ander rent meteen naar het hokje waar de pompmedewerker zit. Die heeft ondertussen 112 gebeld. De overval mislukt omdat de medewerker veilig achter glas zit.
Er zijn bewakingsbeelden van de overval.
Mislukte overval op benzinestation
De daders zijn twee mannen van rond de 1 meter 80. Ze hebben een normaal postuur en een van hen zou een Marokkaans accent hebben. Tijdens de overval hadden ze donkerblauwe kleding aan. Een overvaller had een jas aan van het merk The North Face
De politie onderzoekt of deze overval iets te maken heeft met de gewelddadige berovingen op drie pinners, ook aan de Hatertseweg.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!