Nieuws

VIDEO: Bever onderweg naar supermarkt

Een bever die onderweg is naar supermarkt Jumbo in Beneden-Leeuwen. Daan van Geenen moest wel twee keer in zijn ogen wrijven toen hij besefte wat hij zag. 'Je staat wel even te kijken. Dit maak je niet elke dag mee.' Met zijn mobieltje wist hij een video te maken van de lopende bever. © Daan van Geenen
BENEDEN-LEEUWEN - Een bever die onderweg is naar supermarkt Jumbo in Beneden-Leeuwen. Daan van Geenen moest wel twee keer in zijn ogen wrijven toen hij besefte wat hij zag. 'Je staat wel even te kijken. Dit maak je niet elke dag mee.' Met zijn mobieltje wist hij een video te maken van de lopende bever.
Normaal gesproken zijn bevers erg schuw, maar deze bever liep rustig over het parkeerterrein van de Jumbo. Daan kwam net terug van het sporten. 'Ik liep naar buiten in de richting van mijn auto. Ik zag daar iets lopen. Eerst dacht ik dat het een hond was of zo, maar toen ik dichterbij kwam zag ik dat het een bever was.'
Op de beelden is te zien dat de bever richting de Jumbo loopt en naar binnen kijkt. Volgens Daan is de bever niet binnen geweest. 'Het was al kwart over negen en de Jumbo gaat hier om acht uur dicht.' Uiteindelijk liep de bever naar de Nijverheidsstraat.
De beelden van de bever.
VIDEO: Bever onderweg naar supermarkt
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!