Nieuws

Dit is wat Democratische Kiezers Ede (DKE) wil bereiken

Democratische Kiezers Ede heeft zijn kernpunten vastgesteld. In een persbericht stelt de partij inwoners centraal te stellen en vanuit een positieve, creatieve en ondernemende insteek 'vastgeroeste patronen te doorbreken'.
EDE - Democratische Kiezers Ede heeft zijn kernpunten vastgesteld. In een persbericht stelt de partij inwoners centraal te stellen en vanuit een positieve, creatieve en ondernemende insteek 'vastgeroeste patronen te doorbreken'.
In de komende vier jaar moet de gemeente Ede plannen uitvoeren en de duur van de plannenmakerij sterk verkleinen. Alexander Vos de Wael en Raşit Görgülü van Democratische Kiezers Ede hebben een visie op wat er moet gebeuren.

Ede voor iedereen

Alle inwoners moeten kunnen profiteren van wat Ede te bieden heeft, zegt de partij. Betaalbare huisvesting, veilige fietspaden, aantrekkelijke winkelcentra die de winkelend publiek centraal stellen en het stimuleren van sportverenigingen zijn daar voorbeelden van. Maar ook als het gaat om realiteitszin bij de plannen voor het World Food Center en de verbinding met de Wageningen Universiteit.  
Democratische Kiezers Ede noemt de kandidaten Vos de Wael en Görgülü 'ondernemende denkers, die in staat zijn om plannen om te zetten naar concrete acties'.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!