AGOVV verliest ook met een man meer

ROTTERDAM - AGOVV heeft zich opnieuw belachelijk gemaakt.

De Apeldoorners speelden 72 minuten met een man meer tegen Sparta, maar verloren met 4-1. Het was de vierde nederlaag op rij voor AGOVV, dat alleen niet laatste staat in de eerste divisie door de minpunten van hekkensluiter FC Emmen.

De wedstrijd wilde maar niet op gang komen, totdat De Roon twee keer geel kreeg en dus met rood moest inrukken. AGOVV profiteerde meteen van de man extra via Vojtech Schulmeister na een voorzet van Hayri Pinarci, maar Sparta sloeg direct terug met een treffer van Jeroen Veldmate na lankmoedig defensief werk van AGOVV. Bel Hassani mikte even later op de lat. Apeldoorner Jaime Bruinier soleerde door de verdediging van AGOVV, maar kon niet uithalen. AGOVV deed helemaal niets met de man meer in het veld behalve heel lang rondspelen. Sparta was voetballend veel beter.

De verdiende 2-1 viel na de rust. Bel Hassani dolde Martijn Thomassen en schoot prachtig raak. AGOVV kon gelijk maken, maar Kevin Kerr miste de bal net na een prima indraaiende voorzet van Dennis Krohne. Ook werd een schot van Hayri Pinarci van richting veranderd. De beste kans was voor Schulmeister, maar Pellatz redde fraai. Na een dom uitgevoerde vrije trap van AGOVV counterde Sparta naar 3-1 door uitblinker Bel Hassani, die drie man uitspeelde. Jeremy Bokila vergrootte de ellende voor zijn oude ploeg door de 4-1 binnen te pegelen.

Opstelling: Oosterhof; Tailor, (Cairo), Reekers, Van der Kooy, Thomassen (Receveur); Kerr, Schwiebbe, Pinarci; Mondek, Schulmeister, Krohne (Laghmouchi).

 

 

Meer over dit onderwerp:
Betaald voetbal Agovv Nieuws
Deel dit artikel: