Menno botste met 100 km/u op stilstaande auto: 'Ik had een legioen engeltjes op mijn schouder'

EPE - 'Ik had een legioen engeltjes op mijn schouder', blikt Menno Vermeulen Timmer enigszins gerust terug op het ongeluk van zondagavond. Op de A50 bij Epe reed de Kampenaar met 100 kilometer per uur in op een stilstaande hybrideauto.

Over de oorzaak van het ongeluk is wat meer duidelijkheid, vertelt Menno vanuit het ziekenhuis. 'De accu van de Toyota was uitgevallen, zo vertelde de bestuurder mij. Dus daarom deed zijn verlichting het ook niet en kon hij niet meer wegkomen. Verder reed ik 100 kilometer per uur en was het donker, ik zag hem dus niet.'

Beelden van de plek van het ongeval (tekst gaat verder onder de video):

Probleem met rechteroog

Het gevolg was een aanrijding waarbij twee gewonden zijn gevallen. Beiden zijn naar het ziekenhuis gebracht. Menno legt uit dat hij op dit moment nog last heeft van zijn spieren en wat vaag ziet met zijn rechteroog. 'Maar verder is het dus meegevallen', benadrukt hij.

Volgens de inwoner van Kampen is de bestuurder van de hybride inmiddels naar huis. Het zou goed met hem gaan. 'Er is dus alleen blikschade.'

Doorrijder

De politie Epe meldde zondagavond op haar Facebookpagina dat er ook nog een derde auto bij het ongeluk betrokken was. Het gaat vermoedelijk om een zwarte Mitsubishi Outlander met nieuw kenteken. Menno heeft daar niks van gemerkt.

Zie ook: Twee gewonden en rokende hybride auto bij ongeval A50

Reageren op dit bericht? Mail naar omroep@gld.nl

Meer over dit onderwerp:
Epe Verkeer
Deel dit artikel: