Nieuws

Oss en NEC hebben contact over mogelijk uitstel van wedstrijd vanavond

De wedstrijd tussen FC Oss en NEC, die vrijdagavond werd afgelast, staat vanavond op het programma. Maar de vraag is of het wel door kan gaan?
OSS - De wedstrijd tussen FC Oss en NEC, die vrijdagavond werd afgelast, staat vanavond op het programma. Maar de vraag is of het wel door kan gaan?
De weersvoorspellingen qua sneeuw zijn mogelijk nog slechter dan vrijdagavond, toen scheidsrechter Wiedemeijer een kwartier voor aanvang van de wedstrijd niets anders kon doen dan te besluiten tot afgelasting. De directeuren van beide clubs hebben al contact over de situatie vanavond en er is ook al geïnformeerd bij voetbalbond KNVB. Uitwijken naar volgende week is niet mogelijk, omdat NEC dan voor de beker tegen PEC Zwolle speelt. Eventueel zou de wedstrijd ook nog naar dinsdag kunnen worden verplaatst.
Mocht het duel door kunnen gaan, dan komt NEC waarschijnlijk met dezelfde opstelling als vrijdag aan de start. Gregor Breinburg zou toen niet in de basis beginnen. Zijn knieblessure is vrijwel hersteld, maar Kevin Jansen krijgt de voorkeur op het middenveld. Het is zijn eerste basisplaats in een competitiewedstrijd. Bij NEC ontbreken Joshua Smits, Guus Joppen, Robin Buwalda, Ted van de Pavert, Mo Rayhi (foto) en Arnaut Groeneveld door blessures.foto: Broer van den Boom
Opstelling: Delle; Heinloth, Sturing, Golla, Verdonk; Jansen, Kadioglu, Dijkstra; Larsson, Braken, Langil.
Reageren op dit bericht? Mail naar omroep@gld.nl