Helden van 2017

ARNHEM - Jan de Hoop en Sonja Booms kijken in het 4-delige eindejaarsprogramma 'Helden van 2017' samen met kleine en grote Gelderse helden terug op het jaar.

Ze ontvangen gasten die dit jaar een voorbeeld waren voor anderen, mensen inspireerden met hun verhaal of voor een glimlach zorgden. Gasten die ieder op eigen wijze het verschil maakten, hoe klein soms ook.

Daarnaast worden alle uitzendingen op een bijzondere manier afgesloten. Muzikaal door de Dinxperlose Laura van Kaam die terugkijkt op het jaar waarin ze langzaam herstelt van een zware depressie en hoe muziek haar daarbij helpt. Schrijver en Dichter des Achterhoeks Eva Schuurman uit Wichmond vangt de uitzending in een gedicht, de Nijmeegse stadstekenaar Elske Berndes vat de uitzending visueel samen, en de veelgeprezen Barneveldse cabaretier Martijn Kardol sluit de eerste uitzending treffend af.

De 'helden' zijn ook te horen in het gelijknamige radioprogramma dat op eerste en tweede kerstdag wordt uitgezonden tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Rob Kleijs is de presentator van dit programma.

Kijk hier de uitzendingen terug:

Aflevering 1 (27 december)
Aflevering 2 (28 december)
Aflevering 3 (29 december)
Aflevering 4 (30 december)

Meer over dit onderwerp:
Feestdagenprogrammering 2017
Deel dit artikel: