Nieuws

Verkeer op A12 en A2 geteisterd door ongevallen

Op de A12 bij Arnhem stonden maandagochtend lange files door ongevallen. Ook op de A2 stond het op verschillende plekken muurvast. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Op de A12 bij Arnhem stonden maandagochtend lange files door ongevallen. Ook op de A2 stond het op verschillende plekken muurvast.
Op de A12 richting Arnhem waren tussen knooppunt Oud-Dijk en Zevenaar twee rijstroken afgesloten vanwege een ongeval. Dat leidde tot file. Tussen knooppunt Velperbroek en Arnhem-Noord zat de rechterrijstrook dicht vanwege een vrachtwagen met pech. Ook daardoor stond het verkeer vast.
Tussen de knooppunten Waterberg en Grijsoord en tussen Wageningen en Maarsbergen stonden ook lange files door ongevallen.
Tekst gaat verder onder de afbeelding.
De situatie rond 7.15 uur. Bron: TomTom
Op de A12 bij Arnhem stonden maandagochtend lange files door ongevallen. Ook op de A2 stond het op verschillende plekken muurvast.

Fileleed op A2

Overigens stonden er niet alleen lange files op de A12. Ook op de A2 stond het muurvast. Tussen Sint-Michielsgestel en Waardenburg stond in de richting van Utrecht meer dan 14 kilometer file. 
En in de richting van Den Bosch waren ter hoogte van Waardenburg drie rijstroken afgesloten na een ongeval. Dat leidde tot 8 kilometer file.
Reageren op dit bericht? Mail naar omroep@gld.nl