Nieuws

Jointfabriek in vakantiehuisje: 3 aanhoudingen

De politie heeft een jointfabriek opgerold op een vakantiepark in Lunteren. Daarbij zijn tienduizenden joints, enkele kilo’s hasj, een partij henneptoppen en zakken vol hennepgruis in beslag genomen. © Omroep Gelderland/Archief
LUNTEREN - De politie heeft een jointfabriek opgerold op een vakantiepark in Lunteren. Daarbij zijn tienduizenden joints, enkele kilo’s hasj, een partij henneptoppen en zakken vol hennepgruis in beslag genomen.
De fabriek werd al op 9 november ontmanteld. De politie kwam toen een man van 19 op het spoor na een melding over een verdachte situatie. Agenten zijn daarop gaan zoeken op het vakantiepark en troffen de man aan in een huisje. Daar bleek hasj verwerkt te worden tot joints.
In het onderzoek daarna heeft de politie vorige week nog twee verdachten aangehouden. Het gaat om een 32-jarige man uit Twello en een 34-jarige man zonder vast woonadres.
Het Openbaar Ministerie beslist of de drie zich bij de rechter moeten verantwoorden. De straatwaarde van alle drugs is enkele tienduizenden euro's. 
Reageren op dit bericht? Mail naar omroep@gld.nl