Nieuws

VIDEO: Carbidschieten op keeper

Het derde elftal van voetbalvereniging SC Zoelen is sinds kort landelijk nieuws. Niet vanwege hun sportieve prestaties, maar vanwege een filmpje dat massaal wordt bekeken op Facebook. © Still uit Facebookvideo
ZOELEN - Het derde elftal van voetbalvereniging SC Zoelen is sinds kort landelijk nieuws. Niet vanwege hun sportieve prestaties, maar vanwege een filmpje dat massaal wordt bekeken op Facebook.
In de video is te zien hoe met melkbussen voetballen worden afgevuurd op de keeper. Dit zogenoemde carbidschieten schijnt traditie te zijn bij de club. De keeper houdt overigens twee van de vier ballen tegen.

Ruim 106.000 views

Het filmpje verscheen op de Facebookpagina van De Kelderklasse. Daarop worden de meest opmerkelijke video's uit het amateurvoetbal geplaatst. Het filmpje is inmiddels ruim 106.000 keer bekeken.
Tekst gaat verder onder de video
Carbidschieten op keeper in Zoelen

15 tegendoelpunten

Het derde elftal van SC Zoelen speelt op zaterdag in de vijfde klasse. Ze staan na zeven wedstrijden op de derde plaats. De keeper mocht tot dusver 15 keer een bal uit het net halen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!