Nieuws

Dieven roven winkel leeg

Dieven roven winkel leeg
OOSTERBEEK - Binnen een paar minuten roven ze een winkel leeg en laten een ravage achter. Dieven slaan toe bij een showroom van een webshop in Oosterbeek.
In de nacht van 24 op 25 juli weten inbrekers bij het pand naar binnen te komen. Waarschijnlijk wordt het slot open geboord. De daders gaan meteen naar de vitrines waar de horloges liggen en slaan de vitrines in. Nogal lomp, aangezien de vitrines gewoon open waren.
Een van hen blijft op de uitkijk staan. De andere drie zijn gericht op de horloges, er is goed te zien hoe de vitrines op sommige plekken leeg worden geschraapt. De webshop handelt in dure horloges, en vooral die zijn gewild bij deze dieven.
Inbraak Oosterbeek
Binnen een paar minuten roven ze een winkel leeg en laten een ravage achter. Dieven slaan toe bij een showroom van een webshop in Oosterbeek.
Ze gaan snel te werk, binnen een paar minuten zijn de tassen gevuld en zijn de daders weer gevlogen. Ze rennen weg, in de winkel is het een ravage. 

Tips

Politie 0800-6070. Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!