Achilles'29-vrouwen pakken punt tegen PEC Zwolle

De Achilles'29-vrouwen hebben vrijdagavond verdienstelijk een punt gepakt in de eredivisie voor vrouwen. De ploeg van trainer Robert de Pauw speelde in Groesbeek met 1-1 gelijk tegen middenmoter PEC Zwolle. © Achilles'29
GROESBEEK - De Achilles'29-vrouwen hebben vrijdagavond verdienstelijk een punt gepakt in de eredivisie voor vrouwen. De ploeg van trainer Robert de Pauw speelde in Groesbeek met 1-1 gelijk tegen middenmoter PEC Zwolle.
Melanie Bross zette de thuisploeg na 38 minuten op voorsprong. In de tweede helft was het PEC-aanvoerder Esmee de Graaf die de eindstand op het bord bracht.
Door het gelijkspel blijft Achilles'29 voorlaatste (achtste) in de stand. Het verschil met nummer vier PEC Zwolle is maar drie punten.