Nieuws

Het carnavalsmysterie van Oosterhout

In Oosterhout, of vanaf vandaag Nölerhout, is er een heus carnavalsmysterie. Het hele dorp heeft het er al weken over: wie wordt de nieuwe prins? © Omroep Gelderland
OOSTERHOUT - In Oosterhout, of vanaf vandaag Nölerhout, is er een heus carnavalsmysterie. Het hele dorp heeft het er al weken over: wie wordt de nieuwe prins?
Carnavalsvereniging de Wielewoalers plaatste elf grote vraagtekens in het dorp. De vraagtekens staan in de tuinen van de verschillende kanshebbers met de tekst: woont hier de nieuwe prins?
Het carnavalsmysterie van Oosterhout...

Vooral genieten

Afgelopen jaar was het Prins Jordi de Deurcrosser die voorop liep in de polonaise. Hij heeft alvast wat tips voor zijn opvolger. 'Het is een enorme eer, je kan ook geen nee zeggen als je gevraagd wordt. Vooral genieten, dat is het belangrijkste.'
Voorzitter Edwin van Wissen wilde nog niks over de nieuwe prins kwijt. Om 23:11 uur werd de nieuwe prins pas bekend gemaakt.

Lees ook: Iedereen mag het weten: Prins Jim is de nieuwe prins van Oosterhout

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!