Europa League duel in Rome zeer populair bij supporters Vitesse

ARNHEM - Vitesse kan zich verheugen op een groot aantal fans die met de ploeg meereizen voor het Europa League duel met Lazio Roma.

Die wedstrijd wordt op donderdag 23 november gespeeld in het imposante Olimpico stadion van Rome. Hoewel Vitesse alleen nog in theorie de volgende ronde kan halen, leeft het duel enorm bij de fans. Vrijdagmiddag liet Vitesse weten dat er op dit moment 1125 mensen een ticket hebben gekocht en dus zullen afreizen naar Italië.

Dat gebeurt voor dit buitenlands duel op eigen initiatief. Vanuit Vitesse of via de supportersvereniging wordt niets georganiseerd. In Rome zullen door de autoriteiten bepaalde zones in het centrum beschikbaar worden gesteld voor de supporters, zoals dat ook in Nice het geval was.

Groot feest

Ook de uitwedstrijden tegen Nice en Zulte Waregem bleken populair bij de aanhang van Vitesse. In beide steden vierden de supporters van de Arnhemse club groot feest om het Europese avontuur te vieren. De ploeg van trainer Fraser staat met 1 punt uit vier wedstrijden onderaan in de poule. Na de uitwedstrijd tegen Lazio Roma volgt nog een laatste thuisduel tegen OGC Nice. Thuis verloor Vitesse nipt van de Italianen. Het werd na een aantrekkelijk duel 2-3.

Reageren op dit bericht? Mail naar omroep@gld.nl

Meer over dit onderwerp:
Betaald voetbal Vitesse
Deel dit artikel: