Nieuws

Hartverwarmende reacties op de Dag van de Mantelzorg

Mantelzorgers bedankt!
Wij vroegen op onze Facebookpagina welke mantelzorger u wel eens in het zonnetje zou willen zetten. We hebben een selectie op een rijtje gezet.
ARNHEM - Wij vroegen op onze Facebookpagina welke mantelzorger u wel eens in het zonnetje zou willen zetten. We hebben een selectie op een rijtje gezet.
Fenny wil haar oudste twee kinderen Hanny en Rik bedanken.
Ze zijn mantelzorger voor hun jong dementerende vader die nu in verpleeghuis woont, hun bijna 26-jarige broertje die Down Syndroom heeft met bijkomende andere ziekten en voor mij hun moeder met mijn eigen beperkingen. Dus met hun 2en mantelzorgers voor de andere 3 ondanks nu hun eigen gezin en baan. Toppers!!!
Fenny van Essen-Berghorst
Jeanine wil haar ouders Gerard & Gerda bedanken.
Zij zijn mantelzorger voor mijn oma. Dit jaar heeft ze een knie-operatie ondergaan met de daarbij behorende revalidatie die veel problemen gaf. Daarnaast gaat ze door haar dementie hard achteruit waardoor mijn ouders steeds meer voor haar moeten doen en regelen en ook veel over zich heen krijgen. Toch staan ze steeds met alle liefde voor haar klaar.
Jeanine van der Bij
Jack weet precies wat zijn vrouw nodig heeft en bedoelt.
Ik zorg al 21 jaar voor mijn vrouw. Ik schrijf dit zelf omdat zij helaas niet meer kan spreken, lezen en schrijven.
Jack Heinhuis
Melanie bedankt haar zusje.
Die ondanks haar eigen drukke leven en dingetjes toch ook zorgt voor me moeder en vader voor de boodschappen en alle dingen er om heen die ze nog doet. En dat op 20 jarige leeftijd knap en dan ook nog naar school werken en stage waar het goed gaat echt heel knap van je zusje ook ben ik trots op jou! <3 Shelley Lieftink
Melanie Lorena Keano
Annemarie bedankt haar man die voor haar zorgt en vandaag doet ze ook iets terug.
Hij gaat vanavond uit eten bij Café Bruggink in De Heurne. Dat worden alle mantelzorgers in de gemeente Aalten/Dinxperlo aangeboden door de gemeente. Geweldig. Eet smakelijk Bennie en bedankt voor je goede zorgen.
Annemarie te Grotenhuis
Zelf ook een mantelzorger bedanken? Het kan op onze Facebookpagina!
Reageren op dit bericht? Mail naar omroep@gld.nl